Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Knies – Zeewolde
Horsterweg 36 3891 EV Zeewolde Tel:036-5222278
Header afbeelding

Afspraak maken

Afspraken spreekuur

Uw huisarts werkt met een afsprakenspreekuur. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen

Bij het maken van een afspraak werkt de assistente volgens “Triage protocol”. Dat houdt in dat zij uitvraagt voor welke klacht u een afspraak wilt maken, op die manier kan zij zo nodig zelf adviezen geven volgens NHG-standaard en anders rekening houden met de spreekuurtijden.

Wanneer u meldt dat u iets in vertrouwen met de huisarts wilt bespreken met alleen de huisarts, wordt dit vanzelfsprekend gerespecteerd. Wel zal dan nog gevraagd worden hoeveel tijd u nodig denkt te hebben en bij welke huisarts u de afspraak wenst.

Voor een spreekuurafspraak reserveren wij 10 minuten. Deze tijd is gereserveerd voor 1 klacht of probleem. Wanneer u meerdere problemen heeft, verzoeken wij u dit aan de assistente te melden. Zij kan dan extra tijd reserveren. Zo hopen wij de wachttijden tot een minimum te kunnen beperken en elk probleem voldoende aandacht te geven.

Telefonisch terugbelspreekuur

Wanneer u de huisarts telefonisch wilt spreken, kunt u hiervoor een afspraak maken met de assistente, de huisarts belt u dan terug.

Huisbezoek

U kunt tussen 08.00-10.15 uur een huisbezoek aanvragen.

Omdat er op de praktijk betere onderzoek- en behandelingsmogelijkheden zijn, is het “indien mogelijk” beter om naar de praktijk te komen.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.