Fotogalerij MC Waterland – Huisartsenpraktijk Knies – Zeewolde
Horsterweg 36 3891 EV Zeewolde Tel:036-5222278
Header afbeelding

Fotogalerij MC Waterland

Uw Huisartsenpraktijk is verhuisd!

In de afgelopen jaren is uw huisartsenpraktijk fors gegroeid en is het aantal taken en medewerkers toegenomen. Eigenlijk zijn we nu uit ons jasje gegroeid. Daarom zijn we enkele jaren geleden gaan zoeken naar een oplossing hiervoor.

Dit heeft er toe geleid dat 3 huisartsen en een fysiotherapeut in Zeewolde een nieuw medisch centrum hebben gebouwd midden in de kern van Zeewolde.

In dit nieuwe MC Waterland zitten niet alleen de huisartsen Knies, Pereira, Bongers en fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde, maar ook Vitaal Mensenwerk, Thuiszorg Coloriet, Benu Apotheek Zeewolde, Podocare, 123 dietiste en een buitenpoli van het St. Jansdal. Om de zorg meer naar Zeewolde te halen, hebben we in samenwerking met het St. Jansdal een samenwerkingsverband opgezet.

Dit betekent dat rontgenfoto’s voor het uitsluiten van breuken of bv longontsteking hier kunnen plaatsvinden. Ook zal in de toekomst mogelijk een gespecialiseerde verpleegkundige spreekuren gaan houden voor een beperkt aantal ziektes.

De huisartsen kunnen nu ook nieuwe initiatieven gaan ontwikkelen, wat de dagelijkse zorg van patiënten ook weer ten goede komt.

 

Het nieuwe adres

Huisartsenpraktijk Knies
Horsterweg 36
3891 EV Zeewolde

Foto`s door Merijn Geurts